ErkölcsTan

2017.dec.12.
Írta: TanNé

Anti ateizmus

feliratozasra2.jpg

Ateizmus az hülyeség. Az anti teizmus viszont ellenben értelmes. ... és van az anti ateizmus, ami ráébreszt a kettő közti különbségre.

2017.nov.17.
Írta: IGe.

Feldunai gyepű nászajándékba

vajk_csere1.JPG

I. István és Gizella érdekházassága drága mulatság volt Magyarországnak. Nem nagyon tanítják tankönyvekben, hogy mai több megyényi terület volt a nászajándék, ja meg a "kenőpénz" a későbbi államalakulatot megváltoztató puccshoz. Mesés rajzfilmes feldolgozásban még azért fellelhető.

Címkék: igazság, I.István
2017.nov.02.
Írta: IGe.

Makranczi Zita bíró elmebeteg!

biro_makranczi_zita3.JPG

"Makranczi Zita jelentette ki - a Pesti Központi Kerületi Bíróságon -, hogy az objektív mérce szerint nem alkalmas a becsület csorbítására az, ha valakiről azt állítjuk, hogy elmebeteg. Ez ugye értelemszerűen őrá is érvényes. " - Igen ezzel is teljes mértékben egyet értünk. Szerintünk is elmebeteg az adott bírónő. Nem csak ezen eset miatt, hanem sok más bugyuta bírói szakmai hiba miatt is. Kórképe: vagy szellemileg leépült, vagy hatalmi mániája van. Mindkét esetben alkalmatlan hívatása betöltésére. - Bírói Önkény Ellen mozgalom

Makranczi Zita elmebeteg bíró szerint rágalmazás miatti eljárásra okot adó körülmény, ha valaki idéz egy rendőrségi határozatból, vagy más bírósági határozatokból. Bayer Zsolt politikust tünteti fel valótlanul egy idézésben, mint eljárást kezdeményezőt, ami miatt a perbe fogott hetekig keresi, hogy mi a manó baja van vele.

2017.nov.01.
Írta: TanNé

SOROS TERV az maga Orbán Viktor

orban_hitvany_ember.jpg

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára hazát és állampolgárságot is váltani fog.

 

2017.okt.22.
Írta: TanNé

Fazekas Sándor vágyakozása Handó Tünde iránt

baratok_vagy_ellensegek.jpg

"A választás tétje – ahogy azt belső harcok is mutatják – óriási." .. " Fazekas Sándor, a Fővárosi Törvényszék elnöke, aki szerint nem átlátható az OBH elnökének eljárása, miközben a bírói álláshelyek átcsoportosítása, elvonása, megszüntetése az egyik legfontosabb jogköre Handónak." ... "De nem Fazekas volt az egyetlen, aki nekiment Handónak" ... "A jelenlegi elmérgesedett viszonyokat jól jelzi"..." A szervezeten belül jelenleg zajló ütközetekre utal az ország egyik legnagyobb bírósága, a Fővárosi Törvényszék körüli patthelyzet is. Fazekas Sándor – aki Handó bizalmasából lett az egyik legfőbb kritikusa – elnöki megbízása ugyanis január 5-ével megszűnik."  forrás ide kat

 

2017.sze.21.
Írta: IGe.

Szellemes Valláskritika 3 klónoldal

hmisitott_klon_oldal_vs.jpg

A Szórakoztató Valláskritika facebook oldal egyik hazug és erkölcstelen bukott növendéke (V.rg. Istv.n, B.l.ss.gyarmat) fejébe vett egy tévképzetet, hogy a Szórakoztató Valláskritika mozgalmat ő alapította. Így indított az eredeti oldaltól való kiugrása után egy hamisított klón oldalt azonos névvel, és hármas sorszámmal, amit kb 10 hónap folyamatos hazudozás után még is kénytelen volt "Szellemes Valláskritika" névre módosítani. Érdemes tudni a fő különbségeket.