ErkölcsTan

2017.okt.09.
Írta: TanNé

Pásztói plébánia SzűzMariska szobrai izzadnak

pasztoi_szuzmaris_izzad.JPG

A Pásztói plébánia SzűzMária / SzűzMarsiska szobrai a valóságban nem sírnak, hanem izzadnak. Jól kivehető a helyszínem készült fotókból és videókból. Persze ebből előbb utóbb penészedés lesz, tehát jobb lenne megszüntetni.

2017.sze.21.
Írta: IGe.

Szellemes Valláskritika 3 klónoldal

hmisitott_klon_oldal_vs.jpg

A Szórakoztató Valláskritika facebook oldal egyik hazug és erkölcstelen bukott növendéke (V.rg. Istv.n, B.l.ss.gyarmat) fejébe vett egy tévképzetet, hogy a Szórakoztató Valláskritika mozgalmat ő alapította. Így indított az eredeti oldaltól való kiugrása után egy hamisított klón oldalt azonos névvel, és hármas sorszámmal, amit kb 10 hónap folyamatos hazudozás után még is kénytelen volt "Szellemes Valláskritika" névre módosítani. Érdemes tudni a fő különbségeket.

2017.ápr.16.
Írta: IGe.

Tüntetésekből mi a helyes továbblépés?

szivet_formaltak_feliratos.jpg

A tüntetésekből a helyes továbblépés az, hogy egy olyan pártot kell alapítani, ami a párthatalommentes demokrácia megteremtésének a célját tűzi ki, aztán indulni a választásokon és megnyerni azt. Orbánék is így csinálták. Nincs ebben semmi lehetetlen, sőt roppant egyszerű dolog.

2017.ápr.01.
Írta: IGe.

Ateista Mémbázis vs Keresztyén Humor

telen_erosebb_hit.jpg

Számos bizonyíték mellett, hogy az ateizmus is csak egy tagadásvallás, itt van még egy kép, amit az Ateista Mémbázis és a Keresztyén Humor facebook oldalak is sajátjának tekint. Annyit változtattunk csak eme közös képen, hogy már a miénk is lehessen, hogy ezt a közösségvállalást rögzítettük rajta és hogy korhű legyen és feloldottuk az álnévhasználót.