ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2016. dec 09.

Alex levele gluténmentes

írta: TanNé
Alex levele gluténmentes

kamu_level.jpeg

Aki még nem fogta fel ez egy hatalmas átverés. Jól kifundált és felépített gerilla marketing. A levél felnőtt által diktált szöveg, ilyet gyerek nem ír. A gluténmentes zagyvaság teli ellentmondással, de most ez a divat, amivel hülyíteni lehet. Számlaszám bezzeg van. Mind palimadár, aki ide pénzt küld.
"Ezt a levelet egy nyolcéves gyerek írta tegnapelőtt. Ez az ötgyerekes Anyuka X-en, ahol novemberben voltunk egy rakománnyal. Gázt feltöltőkártyával vesznek. Tejet ritkán, a hároméves ilyenkor lisztes vizet kap, az hasonlít a tejhez. Gluténallergiás. Ha szeretnétek segíteni Alexéknek, jelezzetek es priviben elküldöm a bankszámlaszámukat. Mindennek jó helye lesz." 
" A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin ...
Tovább Szólj hozzá

hazugság fogyasztóvédelem

2016. nov 01.

Szórakoztató Valláskritika3 vigyázz hamisított klónoldal

írta: TanNé
Szórakoztató Valláskritika3 vigyázz hamisított klónoldal

szorakoztato_vallaskritika3.jpg

Ellopták az eredeti Szórakoztató Valláskritika oldalnevét, profilképét, oldalképét, oldalleírását, a stíluselemeit, a munkamódszereiket. Minden ottani admint IGe vett fel valamikor, vagy IGe által felvett adminisztrátor. Annyira sem képesek, hogy egy saját arculatot kialakítsanak.

Tovább Szólj hozzá

lopás

2016. sze 29.

Bírók bizalmi indexe meredeken zuhan

írta: IGe.
Bírók bizalmi indexe meredeken zuhan

biroi_bizalmatlansag2.jpgA bírói bűnözés külön bűnözői ággá nőtte ki magát napjainkra. Sokkal veszélyesebb a politikusi és egyházi személyek bűnözésénél is. Több közösségi mozgalom is indult a bírói bűnözések visszafogására. A bírók bizalmi indexe 2008-ben még 67%, 2013-ban már csak 60%, 2014-ben meg ezek szerint 44%.

Tovább Szólj hozzá

bűnözés bírói bűnözés