ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2014. nov 26.

Jahve elhibázott teremtése

írta: TanNé
Jahve elhibázott teremtése

 

Nem sikerült elsőre.jpg

A zsidó-keresztény Istennek, azaz Jahvénak nem sikerült a "teremtése", ezért megölt inkább majdnem minden embert. Primitív egy mese és az is az, aki ezt valóságnak hiszi.

Tovább Szólj hozzá

árvíz ölés SátánIsten

2014. nov 23.

Erkölcstan könyv második osztályos gyerekeknek!

írta: TanNé
Erkölcstan könyv második osztályos gyerekeknek!

erk_lcstank_nyv_2_oszt_ly_1416762976.jpg_720x405

Felháborító, és gusztustalan, de legalább megmutatja azt, hogy milyen szeretetteljes a "JÓ isten", ha csupán makacsság és szófogadatlanság miatt halállal és szenvedéssel sújt egy gyereket, miközben a világ tele van rohadék bűnözőkkel, bankárokkal és politikusokkal!   És ezt másodikos gyerekek fejébe próbálják sulykolni! Ez valóban nagyon erkölcsös... -.- SZÉGYEN! Bigott, tudatlan gyökerek... a hányinger kerülget. forrás; Csabi Román facebook (Szórakoztató Erkölcstan admin megjegyzése: az idézet elképzelhetően csak egy példamese az erkölcstankönyvek romlottságára)

Tovább Szólj hozzá

bunkóság erkölcstelen erkölcstan

2014. nov 12.

Maszturbálj!

írta: TanNé
Maszturbálj!

maszturb_lj_1415809703.jpg_500x379

Pénzt spórolsz. Időt spórolsz. Csökkenti a stresszt. Gyógyítja a fejfájást. Senkit se bánt, viszont idegesíti a pápát. Ettől viszont még egy erkölcsös dolog, csak a pápa hülye.  Ja és papoknak is ajánlható. Inkább magukhoz nyúljanak, mint gyerekekhez.

Tovább Szólj hozzá

maszturbáció

2014. sze 21.

Vallás vs Alkohol

írta: IGe.
Vallás vs Alkohol

alkohol_vs_vall_s_1411276834.jpg_960x720

Csomó oka van annak, hogy bizonyos kor alatt be van tiltva az alkohol fogyasztása. Például: 1. Az agy még nem fejlődött ki teljesen, így megakadályozzuk annak fejlődését. 2. Erősen függőséget okoz és károsítja az ember ítélőképességét. 3. Egészségügyi kockázatai vannak. Csak annyi kérdésem lenne, hogy ugyanezekből az okokból kifolyólag nem lehetne a vallásokat is betiltani bizonyos kor alatt? Forrás: Prédikáló Pingvin

Tovább Szólj hozzá

vs. kettős erkölcs