ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2017. feb 05.

Nem fogod elhinni, mi van a gyerek erkölcstan könyvében!

írta: TanNé
Nem fogod elhinni, mi van a gyerek erkölcstan könyvében!

erkolcstankonyv_hazassag.jpg

Librarius.hu kortárs kulturális magazin írásának   a házasság és szex viszonyáról való értékelésével teljes mértékben egyetértünk és támogatásunk jeleként mi is széles nyilvánosságot adunk neki. A nemileg másként gondolkozást illetően nekünk az az álláspontunk, hogy a viselkedészavar "betegség" jelző azért az esetek nagy részében közel állhat a valósághoz.

Tovább Szólj hozzá

fogyasztóvédelem házasság bunkóság erkölcstelen hittérítés erkölcstan hitveszély hitkomisszár erkölcstan tankönyv

2016. dec 09.

Alex levele gluténmentes

írta: TanNé
Alex levele gluténmentes

kamu_level.jpeg

Aki még nem fogta fel ez egy hatalmas átverés. Jól kifundált és felépített gerilla marketing. A levél felnőtt által diktált szöveg, ilyet gyerek nem ír. A gluténmentes zagyvaság teli ellentmondással, de most ez a divat, amivel hülyíteni lehet. Számlaszám bezzeg van. Mind palimadár, aki ide pénzt küld.
"Ezt a levelet egy nyolcéves gyerek írta tegnapelőtt. Ez az ötgyerekes Anyuka X-en, ahol novemberben voltunk egy rakománnyal. Gázt feltöltőkártyával vesznek. Tejet ritkán, a hároméves ilyenkor lisztes vizet kap, az hasonlít a tejhez. Gluténallergiás. Ha szeretnétek segíteni Alexéknek, jelezzetek es priviben elküldöm a bankszámlaszámukat. Mindennek jó helye lesz."
" A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin ...
Tovább Szólj hozzá

hazugság fogyasztóvédelem