ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2016. júl 23.

Ateista dogma

írta: IGe.
Ateista dogma

dogma-is-bullshit1.jpg

A dogma egy ideológia megkérdőjelezhetetlen meggyőződése. A dogma tágabb, köznyelvi értelemben: bármely tudományos, politikai, társadalmi vagy más tétel, vélemény, elv, amelyet túlzott tekintély véd; amelyet vizsgálni, vitatni vagy kétségbe vonni nem szabad. Az ateizmus is dogmatikus! Bővebben itt olvasható róla.

Tovább Szólj hozzá

bölcsesség ateista szabadgondolkodás téveszme Richard Dawkins

2016. júl 13.

Gáz a behajtási költségátalány

írta: IGe.
Gáz a behajtási költségátalány

gazorat_lancolni.jpg

Polgári engedetlenségi mozgalom indítását javasoljuk "behajtási költségátalány" ügyben. Polgári engedetlenséggel nem tudnak mit kezdeni. Gandhi azzal szabadította ki a gyarmati sorból Indiát. Pedig az egy aranytojó tyúk volt az angoloknak. Teendő magánembereknek: Be nem fizetni és a gázórát lelakatolni, mert majd kikötéssel próbálnak félelmet és engedelmességet kelteni. Gázos embert portára természetesen be nem engedni. Ezt kibírni 2-3 hónapig néhány száz, néhány ezer főnek és győzelem.

Tovább Szólj hozzá

pénz lopás fogyasztóvédelem ki fizet Tigáz

2016. máj 05.

Hitler keresztényként élt és öletett

írta: TanNé
Hitler keresztényként élt és öletett

hitler_kereszteny_volt.jpg

Adolf Hitler 1928; "Nem tűrjük soraink között azt aki támadja a kereszténység eszméit. Mozgalmunk keresztény mozgalom."

Tehát senki se feledje, hogy Hitler és Sztálin is judeo-keresztény ember volt. Bűneik a keresztény emberek, a kereszténység bűneit szaporítják és nem annak ellentételei.

Tovább Szólj hozzá

katolicizmus ölés judeo-kereszténység

2016. már 08.

Pedofil tettenérés

írta: TanNé
Pedofil tettenérés

pap_ministrans_dugas.jpg

 

Ez egy lengyel karikatúra magyarosítása. Józef Wesolowski ellen a vatikáni bíróság eljárást folytatott pornográfia és kiskorúak elleni szexuális visszaélések miatt. A volt érseket 2013 augusztusában mentették fel, miután kiskorúak elleni szexuális visszaéléssel vádolták meg. Néhány hónappal később a vádakat bebizonyították, ekkor Ferenc pápa a papi rendből  kirakta. Bővebben itt olvasható.

Tovább Szólj hozzá

bűnözés katolicizmus erkölcstelen Vatikán pedofil veszély