ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2016. aug 18.

Ateizmus vallási kártyán

írta: IGe.
Ateizmus vallási kártyán

kartya_ateista.png

Ateisták fegyvere: Azt hiszik, hogy a logika és a tudomány, de a valóságban nem. Legbutább dogmájuk: Nincs Isten, de hogy mi is az ami nincs, azt nem tudják.

Tovább Szólj hozzá

ateista ateizmus

2016. aug 06.

I. István a magyar történelem első bolsevikja

írta: TanNé
I. István a magyar történelem első bolsevikja

europa_a_x_szazadban.jpg

I. István véreskezű király, azaz Vajk volt a magyar történelem első magánvagyonok államosítását végrehajtó bolsevikja, a múltat végképp eltörölni szellemében. E külföldi seregek segítségével hatalomra került király adta oda önként a Bécsi medencét, (lásd térkép) mintegy viszont nászajándékként a Gizellán keresztüli szövetségért. Bővebben

Gizella azért tudjátok hogyan halt meg? 40 évesen el kellett hagyni Magyarországot és a Német Római császár bátyja sem fogadta be magához az udvarba. Apácaként halt meg 80 évesen egy fika kis zárdában Passauban. Ott van a hullamaradéka is, amit 5-8 évenként áztatott szarrá a Duna, Inn és Ilz folyók vize.

Tovább Szólj hozzá

politika kommunizmus igazság gondolkozás komcsik szent jobb Gyógyító Vakcina Mém

2016. júl 29.

Csalnak a keresztelkedéssel

írta: TanNé
Csalnak a keresztelkedéssel

keresztelesek_szama.jpg

A katolikusok számának meghatározása, a megkereszteltek száma alapján, pont annyira mérvadó, mint az alkoholisták számának meghatározása, annak alapján, hogy hányan ittak életükben egyszer alkoholt.

Tovább Szólj hozzá

hazugság fogyasztóvédelem igazság gondolkozás tisztesség vallásszabadság röhejes erkölcstelen kozmetikázás hülyítések csecsemő keresztelés

2016. júl 23.

Ateista dogma

írta: IGe.
Ateista dogma

dogma-is-bullshit1.jpg

A dogma egy ideológia megkérdőjelezhetetlen meggyőződése. A dogma tágabb, köznyelvi értelemben: bármely tudományos, politikai, társadalmi vagy más tétel, vélemény, elv, amelyet túlzott tekintély véd; amelyet vizsgálni, vitatni vagy kétségbe vonni nem szabad. Az ateizmus is dogmatikus! Bővebben itt olvasható róla.

Tovább Szólj hozzá

bölcsesség ateista szabadgondolkodás téveszme Richard Dawkins

2016. júl 13.

Gáz a behajtási költségátalány

írta: IGe.
Gáz a behajtási költségátalány

gazorat_lancolni.jpg

Polgári engedetlenségi mozgalom indítását javasoljuk "behajtási költségátalány" ügyben. Polgári engedetlenséggel nem tudnak mit kezdeni. Gandhi azzal szabadította ki a gyarmati sorból Indiát. Pedig az egy aranytojó tyúk volt az angoloknak. Teendő magánembereknek: Be nem fizetni és a gázórát lelakatolni, mert majd kikötéssel próbálnak félelmet és engedelmességet kelteni. Gázos embert portára természetesen be nem engedni. Ezt kibírni 2-3 hónapig néhány száz, néhány ezer főnek és győzelem.

Tovább Szólj hozzá

pénz lopás fogyasztóvédelem ki fizet Tigáz

2016. máj 05.

Hitler keresztényként élt és öletett

írta: TanNé
Hitler keresztényként élt és öletett

hitler_kereszteny_volt.jpg

Adolf Hitler 1928; "Nem tűrjük soraink között azt aki támadja a kereszténység eszméit. Mozgalmunk keresztény mozgalom."

Tehát senki se feledje, hogy Hitler és Sztálin is judeo-keresztény ember volt. Bűneik a keresztény emberek, a kereszténység bűneit szaporítják és nem annak ellentételei.

Tovább Szólj hozzá

katolicizmus ölés judeo-kereszténység