ErkölcsTan

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2016. sze 26.

Kvótanépszavazást megerősító robbantás?

írta: TanNé
Kvótanépszavazást megerősító robbantás?

robbantas_migransvoksolas_elott2.jpg

Mr. Bean véleménye a robbantásról.

Tovább Szólj hozzá

politika hülyítések menekült / betolakodó

2016. sze 25.

Albert Einstein lopott

írta: IGe.
Albert Einstein lopott

thumb_bolyai-matematika-verseny_680_476_s.jpg

"1914 tavaszán Marosvásárhelyre érkezett egy idegen, ismeretlen tanár. Olyan kiváló ajánló levelekkel, hogy azok alapján megkapta betekintésre a Bolyai János-ládába zárt hagyatékot. Ezek között a már említett relativitás-elméletet felölelt munkát. A tanár - akit Einstein Albertnek hívtak - elutazása után került a hiányt jelentő feljegyzés a Théka naplójába."   Bővebben

Tovább Szólj hozzá

lopás Albert Einstein

2016. sze 13.

2+1 torony összedőlés kamuzás

írta: TanNé
2+1 torony összedőlés kamuzás

911_konteo.jpg

Az USA kormány magyarázata az eseményekre fizika és mechanika elleni összeesküvés elmélet. A tornyoknak vagy ki kellett volna bírniuk a repülőgépek okozta terheléseket és a repülőgépek kiestek volna a tornyokból, vagy maximum a becsapódás feletti rész ferdén ledőlt volna. Ami történt, azt csak tervezett és irányított bontással lehet megoldani.

Tovább Szólj hozzá

politika hazugság gondolkozás hülyítések

2016. aug 06.

I. István a magyar történelem első bolsevikja

írta: TanNé
I. István a magyar történelem első bolsevikja

europa_a_x_szazadban.jpg

I. István véreskezű király, azaz Vajk volt a magyar történelem első magánvagyonok államosítását végrehajtó bolsevikja, a múltat végképp eltörölni szellemében. E külföldi seregek segítségével hatalomra került király adta oda önként a Bécsi medencét, (lásd térkép) mintegy viszont nászajándékként a Gizellán keresztüli szövetségért. Bővebben

Gizella azért tudjátok hogyan halt meg? 40 évesen el kellett hagyni Magyarországot és a Német Római császár bátyja sem fogadta be magához az udvarba. Apácaként halt meg 80 évesen egy fika kis zárdában Passauban. Ott van a hullamaradéka is, amit 5-8 évenként áztatott szarrá a Duna, Inn és Ilz folyók vize.

Tovább Szólj hozzá

politika kommunizmus igazság gondolkozás komcsik szent jobb Gyógyító Vakcina Mém

2016. júl 29.

Csalnak a keresztelkedéssel

írta: TanNé
Csalnak a keresztelkedéssel

keresztelesek_szama.jpg

A katolikusok számának meghatározása, a megkereszteltek száma alapján, pont annyira mérvadó, mint az alkoholisták számának meghatározása, annak alapján, hogy hányan ittak életükben egyszer alkoholt.

Tovább Szólj hozzá

hazugság fogyasztóvédelem igazság gondolkozás tisztesség vallásszabadság röhejes erkölcstelen kozmetikázás hülyítések csecsemő keresztelés

2016. júl 23.

Ateista dogma

írta: IGe.
Ateista dogma

dogma-is-bullshit1.jpg

A dogma egy ideológia megkérdőjelezhetetlen meggyőződése. A dogma tágabb, köznyelvi értelemben: bármely tudományos, politikai, társadalmi vagy más tétel, vélemény, elv, amelyet túlzott tekintély véd; amelyet vizsgálni, vitatni vagy kétségbe vonni nem szabad. Az ateizmus is dogmatikus! Bővebben itt olvasható róla.

Tovább Szólj hozzá

bölcsesség ateizmus szabadgondolkodás téveszme Richard Dawkins

2016. júl 13.

Gáz a behajtási költségátalány

írta: IGe.
Gáz a behajtási költségátalány

gazorat_lancolni.jpg

Polgári engedetlenségi mozgalom indítását javasoljuk "behajtási költségátalány" ügyben. Polgári engedetlenséggel nem tudnak mit kezdeni. Gandhi azzal szabadította ki a gyarmati sorból Indiát. Pedig az egy aranytojó tyúk volt az angoloknak. Teendő magánembereknek: Be nem fizetni és a gázórát lelakatolni, mert majd kikötéssel próbálnak félelmet és engedelmességet kelteni. Gázos embert portára természetesen be nem engedni. Ezt kibírni 2-3 hónapig néhány száz, néhány ezer főnek és győzelem.

Tovább Szólj hozzá

pénz lopás fogyasztóvédelem ki fizet Tigáz