Kiállok a Borosgazda mellett

borban_az_igazs_g_1384330906.jpg_960x518

Elzárt helyen mindenki azt tart a hordójában, amit akar. Aki meg betör és beleiszik egy ismeretlen tatalmú folyadékba az haljon meg. Nem azért mert tolvaj, hanem azért mert hülye.

erkölcsi tanulság: Ne lopj fagyállós bort, pláne ha a gadza figyelmeztet is rá! Ha már még is ellopod, ne idd meg! Ha már még is megiszod, ne igyál belőle sokat! Ha már sokat ittál még is belőle, ne két nap múlva menj csak orvoshoz, amikor már haldokolsz, hanem hamarabb! Amennyiben családtagjaid sem hívnak időben orvost hozzád, akkor a halálodért te önmagad és a családod a felelős és nem más. Lényegében hanyagságból öngyilkos lettél.


Ifj Gottlóz Tibor írta: Ha egy illetéktelen személy (tolvaj) más magánterületére behatolva (jogosulatlanul) eltulajdonítja azt, amiről nem tudja, hogy mi az és még el is fogyasztja az az illetéktelen személy (tolvaj) felelőssége kell, hogy legyen!! A tolvajlásból származó következményekért egyértelműen a tolvajt terhelje a felelősség. A tolvajjal a büntető törvénykönyvben (Btk.) jogilag is vállaltatni kell a tolvajlással járó következményt, felelősséget!! Ne a tulajdonos legyen már a felelős a tolvajlásból származó következményekért!! Tényleges becsületes lakossági képviseletet végre!!!


Védjük meg együtt a tisztességet és a Borosgazdát! - facebook közösség Csatlakozz Te is!