ErkölcsTan

2019.már.21.
Írta: TanNé

Magyar fiatalság kétharmada nem kér a vallásokból

vallastalansag_statisztika.pngA valós és nem kozmetikázott felmérések szerint a magyar fiatalság 16-29 évesek köre nem tudja magát egyik vallással sem azonosítani. A tanulmány két évnyi (2014-2016) adatgyűjtés eredményét elemzi. A felmérés egyértelművé teszi, hogy a magyar fiatalság a judeokereszténységet propagáló F.MPSZ-ből és KDNP-ből sem kér. Főként az utóbbiból nem, mert egy idegen, internacionalista vallás és Vatikán állam és nem a magyarság érdekeit szolgálják.

2019.feb.20.
Írta: TanNé

Gravomágneses falszárítás

gavomagnesen_falszarito.JPG

Gravomágneses falszárító készüléket készíthetünk otthon, házilag is. Saját ötletem és fejlesztésem, így ez nem esik  sem aquapol szigetelési licenc, sem aquapol rendszer besorolása alá. Minimális az előállítási költsége (néhány ezer forint maximum)  és garantáltan ugyanolyan jól működik, mint a drágább típusok. Összeállítása és instrukciók: spiráldrótfonatos rizspapír lámpabúra, szilveszteri díszítőkellék szerencsepatkó. Ez utóbbi nem lehet sem fém, sem műanyag. Fontos, hogy rétegelt és préselt papírból legyen, ami aranyszínű fémszemcsés festékkel van befújva. Más összeállításnál és jelentősen eltérő számú, vagy irányú spirálrugó lámpabúra tekercselésnél, vagy túl nagy, vagy túl kicsi távolságnál nem működik megfelelően. A felfüggesztő zsinór is csak papír, vagy növényű alapú lehet. Sem fém, sem műanyag, vagy más anyag nem jó hozzá.

2019.feb.18.
Írta: TanNé

Akkor van vége a vallásodnak ...

neten_rohognek.jpg

Több százezer, vagy inkább több millió hasonló szórakoztató valláskritikai mémkép van a neten az egész világban angol, amerikai, ausztrál, lengyel, német, olasz, brazil ... stb oldalakon. Ezek mind szépen begyűrűznek hazánkba is és megteszik a hatásukat.  .... és ha ZombiJézuskát, SzűzMariskát, JahveZsidóSátánIstent kiröhögik szerte a neten .... hát előbb utóbb a templomokban is azt fogják tenni. Elkerülhetetlen ez a vég.

2019.feb.04.
Írta: TanNé

Iván Gábor IGe gyógyításai

ivan_gabor_ige.jpg

Iván Gábor IGe néhány gyógyítása, ami egyértelműen hatott és sikeres: 1. Kellett hozzá több mint két évtized, mire sikeresen kigyógyultak egyesek, illetve inkább sokak az egely kerék féle "vitalitás" mérésből. 2. Széles Gábornak közel negyed annyi idő alatt sikerült kigyógyulnia az energia cellájából. 3. Gróf Spanyol Zoltán "vízautó" hívei is körülbelül egy évtized eltelte után, ma már jellemzően kerülik és szégyellik régebbi tévképzeteiket.

2019.feb.01.
Írta: IGe.

Ateizmus egy hasznos ellenségkép

ateistaellensegkep.jpg

Az ateizmus egy hasznos ellenségkép a monoteistáknak. Egyistenhívő hitkomisszár teológusok alkották meg az ateizmus definícióját is, a saját érdekeiknek megfelelően úgy, hogy az lényegében nem más mint egy trükkös segítő gerilla marketing a JahveIstenHívők számára. Értelmes ember, aki ezt képes felismerni, hogy csak egy propaganda eszköz maga is, ha ateistának vallja magát, az nem is teszi, hanem inkább racionalizmust választja világnézetének.

2018.nov.30.
Írta: TanNé

Ábrahámiták nem szeretik a humort

harmas_terror.jpg

Vigyázz, mert az ábrahámita vallások haszonélvezői nem szeretik a humort! A valóságtól meg még jobban irtóznak. Istenüket a sokkal korábbi perzsa zarahusztra vallásból koppintották. Ahura Mazdá az alapja Jahvénak és Allahnak is. Egy másik perzsa vallásból meg Mithrász alakja adja ZombuJézuska lényegi elemeit.