ErkölcsTan

2018.jún.22.
Írta: IGe.

A haza védelme a Don-kanyarban

voronyezs_budapast.JPG

"A haza védelme minden férfi kötelessége."Elmebeteg egy idézet és elmebeteg egy elképzelés, hogy a hazát 1500-2000 km távolságban a  Don-kanyarban lehet a legjobban megvédeni. Akkor védték volna a hazát a valóságban, ha akkor nem mennek el onnét más hazájába. Akkor ma Magyarország 4-5 megyényi területtel nagyobb lenne.

2018.jún.08.
Írta: TanNé

Nők hadkötelessége

noi_katona.jpg

Aki oda van a sorozott-katonaságért, férfiak és apák, esetleg lányos apák, sőt még minden férfi kötelessége szólamokat is pufogtat, annak megemlíteném, csak gondolat kísérletnek, hogy a a "hazafias" hős férfiaknak szükségük van ám tábori "hazafias" lány "nemi kielégülést" végző szolgáltatásra is. Volt is ilyen már és kellene is. Az ilyen felfogású apák lányai lehetnének az első ilyen kötelezően besorozott leányok.

2018.jún.02.
Írta: IGe.

Fővárosi Törvényszék neve helyesen Büdipesti Törvénytelenségi Hokedli

bp_hokedli.jpg

A Büdipesti Törvénytelenségi Hokedli a hazai bírói bűnözés fellegvára. Sem az általános emberi jogokat, sem az európai unió törvényeit, sem hazánk törvényeit nem tartják be, úgy gondolják azok csak irányadóak, de ezektől ők olyan döntéseket hoznak, amit csak akarnak. Sőt az őket elmarasztaló magasabb fokú bírósági döntéseket sem tartják magukra nézve kötelezőnek. 

2018.jan.31.
Írta: IGe.

Handó Tünde férje és az elhagyott sunyi pártiratok

orab_csaladi_barat.jpg

Nem városi legenda: - Szájer József elhagyta, az ellenzék olvasta és választási beszédtaktikát váltott. Hangyaf.szny.val bukott a zorbán és összetörte az irodáját mérgében majd évekig nem az Országházba, hanem kezelésre járt :-) Minek kellene a zorbánnak ellenség, ha ilyen barátai vannak :-) Nem is gondolva ugyebár Lajosra! :-)

2018.jan.18.
Írta: IGe.

Fazekas Sándor bíró végre megbukott, mint Fővárosi Törvényszéki elnök

fazekas_sanya2.jpg

Egy újság írása alatti vitába becsatlakoztam a napokban ahol valaki úgy nyilatkozik Fazekasról, hogy szerinte mindig is becsületes és tisztességes ember volt és most is az. Ezt persze túl sokan vitatják, hogy igaz lehessen. Főként a tények és mára már jogerős bírósági határozatok is. Válaszom ott: Nagyon letért és már nagyon régen arról az útról, amin esetleg valamikor járhatott. Csak a mostani tettein is el lehet gondolkozni, hogy mi mért és miért nem máshogyan. 1. Egy becsületes, egyenes ember nem ragaszkodik a hatalmához, az szépen elmegy egy egyetemre tanítani és átadja a tudását a jövendő nemzedéknek. 2. Miért is nem mert senki más sem pályázni mellette erre a posztra? 3. Most hogy elvesztette a hatalmát, mást is elvesztett. Nem tudja a stiklijeit tovább csinálni. Pláne ha el kellene hagynia a F. Törvényszéket is. Így igazából ezért érte veszteség. Ha csak becsületes bíró akarna lenni, azt továbbra is lehetne. Hatalom nélkül is.

2017.dec.25.
Írta: IGe.

Ésszerű ünneplés

boldog_teli_napfordulot.jpg

Mindenkinek Kellemes Téli Napfordulós Ünnepeket! Mert a napforduló ideológia mentes és igazolható tény.

Címkék: karácsony
2017.dec.12.
Írta: TanNé

Anti ateizmus

feliratozasra2.jpg

Ateizmus az hülyeség. Az anti teizmus viszont ellenben értelmes. ... és van az anti ateizmus, ami ráébreszt a kettő közti különbségre.

2017.nov.17.
Írta: IGe.

Feldunai gyepű nászajándékba

vajk_csere1.JPG

I. István és Gizella érdekházassága drága mulatság volt Magyarországnak. Nem nagyon tanítják tankönyvekben, hogy mai több megyényi terület volt a nászajándék, ja meg a "kenőpénz" a későbbi államalakulatot megváltoztató puccshoz. Mesés rajzfilmes feldolgozásban még azért fellelhető.

Címkék: igazság, I.István
2017.nov.13.
Írta: TanNé

Elmeorvosi vizsgálat a bírói önkény egyik taktikai eleme

elmeorvosi_vizsgalat2.jpg

Vigyázz, mert a bírói önkény egyik taktikai és bevételi pénzforrást is jelentő eleme az igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálat. Egyértelműen visszaélésszerűen alkalmazzák a legtöbb esetben.

A bírók a saját kötelező időszakos elmeorvosi vizsgálatairól persze elegánsan megfeledkeznek.

2017.nov.02.
Írta: IGe.

Makranczi Zita bíró elmebeteg!

biro_makranczi_zita3.JPG

"Makranczi Zita jelentette ki - a Pesti Központi Kerületi Bíróságon -, hogy az objektív mérce szerint nem alkalmas a becsület csorbítására az, ha valakiről azt állítjuk, hogy elmebeteg. Ez ugye értelemszerűen őrá is érvényes. " - Igen ezzel is teljes mértékben egyet értünk. Szerintünk is elmebeteg az adott bírónő. Nem csak ezen eset miatt, hanem sok más bugyuta bírói szakmai hiba miatt is. Kórképe: vagy szellemileg leépült, vagy hatalmi mániája van. Mindkét esetben alkalmatlan hívatása betöltésére. - Bírói Önkény Ellen mozgalom

Makranczi Zita elmebeteg bíró szerint rágalmazás miatti eljárásra okot adó körülmény, ha valaki idéz egy rendőrségi határozatból, vagy más bírósági határozatokból. Bayer Zsolt politikust tünteti fel valótlanul egy idézésben, mint eljárást kezdeményezőt, ami miatt a perbe fogott hetekig keresi, hogy mi a manó baja van vele.

2017.nov.01.
Írta: TanNé

SOROS TERV az maga Orbán Viktor

orban_hitvany_ember.jpg

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára hazát és állampolgárságot is váltani fog.