Ideológiák Tárháza butítása

ideologiak_tarhaza3.JPG

Nos a korábbi két videójukkal még csak négyzetre, de a harmadikkal - KRITIKA: "Minden vallás káros" - már köbre emelték a butaságukat, amit nyíltan be is vallanak, "nem tudjuk".  - Höööüüümmmm, de ennek ellenére a hitkomisszár jellegű Kálvinista Apologetikával egy platformra és térfélre tenni magukat???? ... nos azt még is tudták.

Pedig mára már nagyon is tudjuk és bizonyítva is van, hogy mi is Isten racionálisan, empirikusan és  tudományosan. Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet 3. egy idegrendszeri /pszichológiai vírus/mém.

Így a látszat, színpadiasan mű és áltudományos vita, mindössze annyit bizonyított, hogy mindhárom ideológia résztvevő rendelkezik ilyen 3-as al-halmazba tartozó pszichológiai mémfertőzöttséggel, ami miatt képtelen a racionális gondolkozásra ezen a területen.

Agnosztikus: H. G. (Ideológiák Tárháza)

Ateista: Sz. K.(Ideológiák Tárháza)

Teista: N. G. (Kálvinista Apologetika)

Emiatt jómagam feleslegesnek is tartanám és értelme sem lenne vitázni velük, bár csak tesztelésként bejelentkeztem előzetesen, hogy talán egy IstenTudó álláspont sem ártana ide ... de sejtettem, hogy az nagyon bezavart volna az itteni ahogyan a népi mondás tartja parasztvakításba, és így persze nem éltek vele. Így nem is maradt más  teendőm, mint a facebookon már régen letiltott oldaluk után, a youtubeon is letiltottam a beállításaimnál a társaságot. Amit hasznos teendőként másnak is javaslok.

Utóirat: Erdélyi Ágoston bejátszott videó részletei most ezen három butuska ember erőlködésének tükrében, egyenesen üdítő és szórakoztató volt, bár Ágoston sem éppen IstenMém mentes.

vitafórum a témában