Hitből kigyógyító szervezet: Visszatérés a vallásokból

visszateres_a_vallasbol_darrel_ray.JPG

Örömhír a judeokeresztény és más kényszerképzetes mém-ben, pszichovírusban szenvedők számára! Van remény a számotokra. Kigyógyulhattok veszélyes mémjeitekből. Darrel Ray által alapított Recovering from Religion világszervezet is segíti a vallásos embereket ebben a megtérésben. A Józan Észhez való megtérésben. - Azért vigyázzatok nehogy egy másik veszélyes mémbe essetek bele, ahogyan az alapító is, az ateizmusba.
Ami érdekes megfigyelés humánetológia szempontjából. Richard Dawkins csak kb. 12-13 éves koráig volt bibliai Istenhívő, aztán mára az azt tagadók egyik legnagyobb szószólója. Darrel Ray eléggé sokáig  aktív bibliai istenhívő volt, aztán már csak felnőtt fejjel váltott át az ateizmus nevezetű tagadásvallásra. Ő viszont egy nemzetközi "Isten"-ből kigyógyító szervezet alapítója és vezetője is. Tehát úgy is vehetjük, hogy elkapott egy vakcina mémet és azt terjeszti is. Tehát a volt JahveZsidóSátánIsten és annak avatárja ZombiJézuska hívők terjesztik a "gyógyulást".

Darrel Wayne Ray (1950. augusztus 24.) amerikai szervezetpszichológus és író, aki olyan témákkal foglalkozik, mint a munkahelyi szervezeti kultúra, a szekuláris szexualitás és a vallás okozta traumák kezelése. Nyilvános előadó, podcaster és ateista aktivista, és megalapította a Recovering from Religion non-profit szervezetet , valamint a Secular Therapy Projectet .

Rayt fundamentalista keresztényként nevelték fel a kansasi Wichitában, a szülők, akik végül misszionáriusok lettek , és olyan családtagok között, akik nagymértékben részt vettek az egyházi életben. Ez a fundamentalista nevelés sokat ad későbbi írásaiból.  1979-ben Ray csatlakozott a kvéker gyülekezethez, majd később a presbiteriánus templomba járt.  1969-től 1984-ig vasárnapi iskolában tanított, prédikált, több egyházi kórus tenor szólistája volt.  Az 1980 - as évek közepén elhagyta az egyházat , és ateistának vallja magát .