Jótanács 2 Nagy Gergely kálvinista teológusnak

kalvinista_apologetika_merre_tovabb.JPG

Nagy Gergely Kálvinista Apologetikusnak üzenem, megint csak emberbaráti jótanácsként, amiből az első után, ez a második ilyen jótanácsom. Ami a Józan Ésszel való gondolkodásról szól azért elsősorban. Tehát messze nem személyesség benne a lényeg.

Gondolom mára már rájöttél, az évekkel ezelőtti első emberbaráti jótanácsom után, hogy az emberek és önmagad becsapása sehova sem vezet. A nagy energiákkal felépített kártyavárad ( Fb oldal és csoportok, vloggerség, könyvkiadási terv, kapcsolataid jó része .. stb) összedőlt. Szakemberre van szükséged saját lelked / lelkiismereted / elméd problémáinak a feldolgozására is.

Mivel a monoatesita és a monoteista ember pszichés állapota kutatásim szerint főként mémkoplex, vagy pszichovírus fertőzés miatti sajátságos elmezavar, segítenék neked. Persze, csak a elfogadod. Nem kötelező.

Van egy logikai írásom ( <- ezen szöveges linken jutsz oda) és ha azt elolvasod és megérted .... akkor fény fog gyúlni az elmédben és eláraszt a nyugalom.  Képes vagy felfogni és megérteni is. Akkor is ha elsőre nem fog menni, és sokszor és újra és újra át kell olvasnod és keresni az apró kis részletekben is azt, ami fontos.

Üdv: IGe