Egely féle katalitikus fúziós reaktor?

egely_katalitikus_reaktor.JPG

Egely György által nemrégiben egyes YouTube videócsatornákon bemutatott úgynevezett katalitikus fúziós rektora egy bemutató darabjához megjegyezném. Azért játék jedi kard alkatrészek felhasználása a bemutató darabban ... nem kicsit nevetséges. Annak van pont ilyen könnyen rövidebbre vágható műanyagcsőből a világító része, benne világító ledszalag. Még a villogás ütemezése is azonos. Tehát minden jel szerint az elektronikájának egy része is átkerült. A használt üveg neoncsődarabot a villogás ütemezése miatt zártam csak ki, de először még azt is vizsgáltam. 

Persze ez csak tippelés, de régebben már a vitalitásmérőnél és a nanoporfúziós reaktoránál is megfejtettem és sikeresen az alkalmazott bűvésztrükköket, amit az egely kerék kisokos blogban lehet olvasni.

Kedvencem a következő részlet:  (4:12-től kb) Valami ilyesmi. "Mindenki láthatja egy kormozott üveggel, hogy a nap folyadék, tehát nem gáz. ... ezért összenyomhatatlan .. ezért nem lehet a belsejében akkora nyomás, ami a fúzióhoz szükséges. "