Magyar Lapos Föld Társaság kontra szatíra csoportjuk

Az elmúlt két napban igen nagy intenzítással megkutattam a laposföldes társaságot és az azt cikizőket, tehát a szatíra csoportjukat, hogy van-e jelentős különbség köztük, vagy memetikailag és pszichovirulógiailag azonos esetek. Vicces, de ez sajnos a valóság: Nos a laposföldeseket cikizők úgy néz ki csoportszinten lapos Nap és Föld-pályások. Tagadják azt, hogy ez a valóságban egy sokkal összetettebb mozgás. Erősen ragaszkodnak a lapos ellipszis pályához. Így ők lényegében nem mások mint "2D-és a Világ, Az Ellipszis Alakú Pályában Hívő vallás" tagjai. Rájuk sem érdemes sem figyelmet, sem időt pazarolni senkinek sem.
laposfoldesek_2.JPG

Szomorú, hogy jellemzően az iskolákban a lapos Nap és Föld-pályát tanítják. Ami egy ULTRA LAPOS síkon van csak és ellipszis jellegű. Nos nem olyan a valóságban, hibásan pontatlan. Örvénylő enyhén görbült dugóhúzószerű ez a pálya. Lásd az alábbi szemléltető grafikákon. - A témában kérem a csillagászokkal és az asztrofizikusokkal vitázni! Aki úgy gondolja, hogy nincs igazuk. Főként azért a Napot és a Földet kellene meggyőzni, hogy ne úgy mozogjon az Űrben, ahogyan mozog.

Ja a tanulság??? Egy nyilvánvaló hülyeség tagadására semmi értelme csoportokat, mozgalmakat összerettyinteni, mert az sem lesz különb, mint egy hülyeség. Lásd az ateistákat is ebben a kérdéskörben. Vagy akár a Sz.eptikus Társaságot, akik még 'díjat' is adnak ki ilyen bugyuta névvel. 

Érdekes módon a pszichológusok és a pszichiáterek sem racionális érveléssel, vagy gúnyolódással kezelik a kényszerképzeteseket. Egyik sem gyógyító hatású ugyan is. Viszont akik még is ezt teszik .... nos azokkal van inkább a gond és fanatikusak. Annak minden veszélyforrásával együtt. - Nekem van rá egy kidolgozott, tesztelt és működő módszertanom, amit Gyógyító Vakcina GondolatVírus" -nak, vagy vakcina pszichovírusnak nevezek. A lényege megtervezett még nagyobb, lebutított marhaság, ami immunizáló hatású. 

A MonoŐsRobbanás, Kurt Gödel tételei és istenérve az már smafu? Azok is szép kis "konteók", "fake news"-ek ám, ... de minimum a kritikus gondoldás száműzése jó messzire.

Az áltudományt meg mi hitelesíti??? Mint a Teológia, Politika, Jog stb ... mi is? Egyetemi diplomák és tudományos díjak????  dr. Dr. PhD, docens, MTA akadémikusság stb... Az ellen kellene küzdeni elsődlegesen. A lapos-földesek és lapos Nap és Föld-pályások csak kishalak. Meg elterelés a főkolomposokról.

Kicsit másként így is írtam róla: LaposFöld-díj kontra Szkeptikusok Társasága