Papnak lenni nem frankó

papifranko_nemj.jpg
PapiFrankó? Vagy papnak lenni mégsem frankó? Miért is? :

1. Nem lehet házastársa, sem egy nő, sem egy férfi, sem több nő, sem több férfi, sem transz-szexuális személy, vagy személyek. Továbbá indiai és iszlám környezetben  normálisnak, de európaiban nem annak számító fiatalkorú sem. Tudtommal még egy macskát, vagy más állatot sem vehet el feleségül, ami néhány országban szintén megengedett. 

2. Az 1. pontban felsoroltakkal házasságon kívüli szexuális kapcsolata sem lehet. Még élethű műanyag szex babákkal sem. Sőt még a jobb keze sem lehet a legjobb barátnője. 

3. Nem nemzhet és nevelhet saját gyerekeket.

4. Egy ókori és nevetséges mesét kell hivatalosan és esküje által valóságnak elfogadnia és azt úgy is hirdetnie. 

5. Kötelező hinnie a Sátán valóságosságában, így gyakorlatilag és logikailag a sátánizmus és sátán kultusz éltetője.

6. Azt kell hazudni, hogy amit művel a teológia az tudomány, holott áltudományok áltudománya valósan.

7. Fegyelem és beosztottság szempontjából rosszabb, mint katonaság. Mindenre előírás van és azt úgy kell tenni és egy rakás feljebbvaló "parancsolgat".

8. Miséken és más papi előadásokon  szoknyácskákba és más fura rucikba kell kötelezően öltözködniük. 

9. A rkattant papok szolgálati szabályzatában a Katekizmusban vannak ám igen fura dolgok: "természetfölötti hitérzékkel rendelkeznek, ami által bevezetést nyertek a teljes igazságba" ..."a tudásuk már felülmulhatatlan" ...

10. A halottak feltámadnak dolog bizony egy eléggé ócska zombitörténet csak. Igaznak kell szószékről is hirdetni, ami azért igen ciki ma már. 

11. stb

stb